Інформація

Найменування фінансової установи: повне та скорочене

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ  «ГЛОБАЛ СПЛІТ»


ТОВ «ГЛОБАЛ СПЛІТ»

 
Юридична адреса та фактична адреса місцезнаходження01033, м. Київ, вул. Жилянська, буд. 5Б, офіс 5

(Код території за КОАТУУ 8039100000)

Державна реєстрація юридичної особиДата реєстрації:  01.02.2018;

Номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи – 1 070 102 0000 073316

Натисніть, щоб продивитись виписку.

Код за ЄДРПОУ41904846
Розмір статутного капіталу5 101 000,00 гривень
Відомості щодо включення фінансової установи до Державного реєстру фінансових установВідповідно до Розпорядження Нацкомфінпослуг № 1387 від 07.08.2018 нами

ТОВ «ГЛОБАЛ СПЛІТ» отримано статус фінансової установи та було внесено до Державного реєстру фінансових установ з метою надання фінансових послуг.Натисніть щоб продивитися свідотство сторінка офіційного Інтернет-представництва НБУ, на якій розміщено Державний реєстр фінансових установ 

Відомості про ліцензії та дозволи, видані фінансовій установіНАДАННЯ ПОСЛУГ З ФІНАНСОВОГО ЛІЗИНГУ Діюча ліцензія 21.08.2018 безстрокова Розпорядження Нацкомфінпослуг від 21.08.2018 № 1462.

НАДАННЯ ПОСЛУГ З ФАКТОРИНГУ Діюча ліцензія 21.08.2018 безстрокова Розпорядження Нацкомфінпослуг від 21.08.2018 № 1462.

НАДАННЯ КОШТІВ У ПОЗИКУ, В ТОМУ ЧИСЛІ І НА УМОВАХ ФІНАНСОВОГО КРЕДИТУ Діюча ліцензія 21.08.2018 безстрокова Розпорядження Нацкомфінпослуг від 21.08.2018 № 1462.

Натисніть щоб продивитись Розпорядження Нацкомфінпослуг від 21.08.2018 № 1462.

Перевірити відомості на сторінці офіційного Інтернет-представництва НБУ.
Засоби зв’язку з  фінансовою установоюАдреса: 01033, м.Київ, вул.Жилянська, буд.5Б, оф.5

Телефон: +38 093 5940447
Адреса електронної пошти: GLOBAL_SPLIT@UKR.NETІнформація стосовно споживачів,  які відносяться до захищеної категорії.

Перелік власних веб-сайтів,  які використовуються для надання фінансових послуг та на яких здійснюється інформування про умови та порядок діяльності ТОВ «ГЛОБАЛ СПЛІТ», умови та порядок надання фінансових послуг, а також обслуговування клієнтівhttp://www.globalsplit.com.ua/
Види фінансових послуг, що надаються
ТОВ «ГЛОБАЛ СПЛІТ»
— Надання послуг з факторингу
— Надання послуг з фінансового лізингу
— Надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту
Умови, ціни/тарифи фінансових послугУмови та тарифи надання споживчих кредитів викладені на веб-сайті ТОВ «ГЛОБАЛ СПЛІТ»  у розділі: Послуги — ФІНАНСОВА ПОСЛУГА З НАДАННЯ КОШТІВ У ПОЗИКУ.

Умови та тарифи надання послуг з факторингу викладені на веб-сайті ТОВ «ГЛОБАЛ СПЛІТ» у розділі: Послуги — ФІНАНСОВІ ПОСЛУГИ З ФАКТОРИНГУ.Умови та тарифи надання послуги з фінансового лізингу викладені на веб-сайті ТОВ «ГЛОБАЛ СПЛІТ» у розділі: Послуги — ПОСЛУГИ З ФІНАНСОВОГО ЛІЗИНГУ.

Основні показники діяльності фінансової установиОсновні показники діяльності ТОВ «ГЛОБАЛ СПЛІТ» у розділі: звітність.
Перелік осіб, які надають посередницькі послугиТовариство надає фінансові послуги без участі посередників, в тому числі кредитних агентів; без участі надавачів посередницьких послуг на ринку фінансового лізингу та  не залучає колекторські компанії до врегулювання простроченої заборгованості, проте залишає за собою таке право.
Відомості про органи управління:   Вищий орган управління – Загальні збори учасників ТОВ «ГЛОБАЛ СПЛІТ» .

Виконавчий орган управління – Дирекція на чолі Генерального директора ТОВ «ГЛОБАЛ СПЛІТ».Генеральний директор ТОВ «ГЛОБАЛ СПЛІТ» Балашов Віталій Володимирович з 02.10.2018 року по теперішній час, який не володіє частками статутного капіталу ТОВ «ГЛОБАЛ СПЛІТ».Головний бухгалтер ТОВ «ГЛОБАЛ СПЛІТ» Потоцька Олена Сергіївна з 25.04.2019 року по теперішній час. Наглядова рада в ТОВ «ГЛОБАЛ СПЛІТ» не утворювалася (законодавством обов’язкове утворення наглядової ради для товариств з обмеженою відповідальністю не вимагається) Політика запобігання, виявлення та управління конфліктами інтересів Товариства з обмеженою відповідальністю «ГЛОБАЛ СПЛІТ».

Відомості про кінцевого бенефіціарного власника фінансової установиГромадянин України Косогов Владислав Анатолійович, що володіє часткою в статутному капіталі ТОВ «ГЛОБАЛ СПЛІТ» у розмірі 100 %.

Подивитись на сторінці офіційного Інтернет-представництва НБУ, на якій розміщено Відомості про власників істотної участі та остаточних ключових учасників. Подивитись на сторінці офіційного Інтернет-представництва НБУ, на якій розміщено Схематичне зображення структури власностi.

Відомості про відокремлені підрозділи фінансової установиВідокремлені підрозділи ТОВ «ГЛОБАЛ СПЛІТ» не утворювалися.
Інформація про торгівельні марки фінансової установиТОВ «ГЛОБАЛ СПЛІТ» для надання фінансових послуг не використовує торгівельні марки (знаки для товарів і послуг).
Рішення про ліквідацію фінансової установи Не приймалось
Відомості про порушення провадження у справі про банкрутство, застосування процедури санації фінансової установи Провадження у справі про банкрутство щодо фінансової установи не порушувалися, процедури санації до фінансової установи не відкривалися та не застосовувалися
Реквізити органу, який здійснює державне регулювання ринків фінансових послуг, а також реквізити органів з питань захисту прав споживачівНаціональний банк України:
Адреса: 01601, м. Київ, вул. Інститутська, 9
Телефон для довідок: (044) 253-01-80
Факс: (044) 230-20-33, (044) 253-77-50
Офіційний сайт: https://bank.gov.ua/

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів:
Адреса: 01001, м. Київ, вул. Б. Грінченка, 1
Контактні телефони: (044) 279 79 89, (044) 279 12 70
Електронна пошта: z-elena@consumer.gov.ua, info@dpss.gov.ua
Офіційний сайт: https://dpss.gov.ua
Розмір винагороди фінансової установи у разі, коли вона пропонує фінансові послуги, які надаються іншими фінансовими установами ТОВ «ГЛОБАЛ СПЛІТ» не надає і не пропонує фінансові послуги, які надаються іншими фінансовими установами
Умови надання додаткових фінансових послуг та їх вартістьТОВ «ГЛОБАЛ СПЛІТ» не надає додаткових фінансових послуг
Механізми захисту фінансовою установою прав споживачів та порядок урегулювання спірних питань, що виникають в процесі надання фінансових послуг:Клієнт (споживач послуги) має право звернутися з усною (за телефоном +38 093 5940447) або письмовою скаргою/заявою (адреса: 01033, м.Київ, вул.Жилянська, буд.5Б, оф.5 або електрона адреса ) до Товариства та отримати обґрунтовану відповідь протягом 30 днів.
 Способи врегулювання спірних питань щодо надання фінансових послуг:
1) Досудове врегулювання (направлення письмових звернень, запитів, листів до Товариства та/або до регулятора у сфері ринків фінансових послуг)
2) Судове врегулювання спору (направлення позовної заяви до суду).

З метою захисту своїх прав споживач має право звертатися до:
— Національного банку України Управління Захисту прав споживачів фінансових послуг за
наступною  адресою:
01601, Київ, вул. Інститутська, буд. 9
Веб-сайт: https://bank.gov.ua/
Телефон контакт-центру: 0 800 505 240

— Держпродспоживслужби України та її територіальних органів (адреси та телефони
територіальних органів Держпродспоживслужби можна знайти на сайті
  https://dpss.gov.ua/sluzhba/teritorialniorgani
Веб-сайт: https://dpss.gov.ua
Адреса: 01001, м. Київ, вул. Б. Грінченка, 1

Чинним законодавством України не передбачена наявність гарантійних фондів чи компенсаційних схем, що застосовуються до відповідних видів фінансових послуг, що надаються ТОВ «ГЛОБАЛ СПЛІТ».
Порядок сплати податків і зборів за рахунок фізичної особи в результаті отримання фінансової послуги

 

Податковий режим застосовується на загальних підставах.

При отриманні Клієнтами – фізичними особами від ТОВ «ГЛОБАЛ СПЛІТ» фінансових послуг та повного поверненні кредиту, сплаті процентів за користування кредитом, платі за надання послуги факторингу, Клієнт – фізична особа, не отримує доходу (відсутній об’єкт оподаткування), а Товариство (ТОВ «ГЛОБАЛ СПЛІТ») не визнається податковим агентом щодо податку на доходи фізичних осіб у значенні, наведеному у Податковому кодексі України тому не передбачає сплати податків і зборів за рахунок фізичної особи в результаті отримання фінансових послуг.Клієнт (споживач) може одержати докладну інформацію з цих питань за гарячою лінією Державної податкової служби за телефоном 0 800 501 007 або на сайті https://tax.gov.ua, адреса: 04053, м. Київ, Львівська площа, 8.

Порядок внесення змін та доповнень до договорів про надання фінансових послугДоговір про надання фінансових послуг може бути змінений або доповнений за взаємною згодою Сторін. Всі зміни та доповнення до даного договору повинні бути зроблені в письмовій формі й підписані Сторонами. Такі зміни та доповнення додаються до даного договору і є його невід’ємною частиною.

Збільшення фіксованої процентної ставки для споживчих кредитів неможливе, без письмової згоди Позичальника.

Порядок відмови від Договору про надання кредиту (споживчий кредит)Відповідно  до ст. 15 Закону України “Про споживче кредитування”, Позичальник має право на відмову від Договору про надання кредиту (далі по тексту – Договір). Позичальник має право протягом 14 календарних днів з дня укладення Договору відмовитися від Договору без пояснення причин, у тому числі в разі отримання ним грошових коштів. Про свій намір відмовитися від Договору Позичальник повідомляє Кредитодавця у письмовій формі (у паперовому вигляді або у вигляді електронного документа, створеного згідно з вимогами, визначеними Законом України “Про електронні документи та електронний документообіг”) до закінчення строку, встановленого Законом України “Про споживче кредитування”. Протягом семи календарних днів з дати подання письмового повідомлення про відмову від Договору Позичальник зобов’язаний повернути Кредитодавцю грошові кошти, одержані згідно з цим Договором, та сплатити проценти за період з дня одержання коштів до дня їх повернення за ставкою, встановленою Договором.